Over ons

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam bestaat sinds 2005  en is gesticht door Peer Stevens & Ineke Stel. ​Anno 2022 is Den Ouden Dam een meergeneratie-erf geworden, en heb ik het camping-stokje overgenomen.

Zelf kom ik sinds 2005 naar Kesteren om er de handen uit de mouwen te steken: inspanning in de buitenlucht als remedie tegen het kantoorbestaan. Uiteindelijk ontstond in 2017 het plan om van de boerderij een meergeneratie-erf  te maken en heb ik met mijn gezin het Utrechtse verruild voor het Betuwse platteland. 

Dankzij de jarenlange toewijding van mijn schoonouders is Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam uitgegroeid tot een klein stukje paradijs, met een trouwe schare enthousiaste kampeerders die het vrije en rustieke karakter van onze boerderij weten te waarderen. Wij op onze beurt genieten van al die leuke mensen op ons erf! 

Overigens hoeve onze vaste kampeerders zich geen zorgen te maken: ik ga het zeker niet 'helemaal anders doen'. Zeventien jaar geleden raakte ik in de ban van deze plek met haar woeste heggen, houtrillen, oude bomen en bloemrijk grasland. Waar zoveel leeft, waant niet alleen de kampeerder, maar ook de beheerder, zich 'te gast in de natuur'.