Prijzen & 
Praktische Informatie

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober. Kosten voor overnachting bestaan uit de prijs voor het aantal personen, vermeerderd met de prijs voor het kampeermiddel en eventueel een stroomaansluiting.*

Prijzen Persoon (incl. toeristenbelasting)
Persoon (0-3) gratis
Persoon (4-11) EUR 4,00
Persoon (12>) EUR 6,00
Prijzen Kampeermiddel
Trekkerstent (tot 3 pers.) EUR 5,00
Familietent (3-8 pers.) EUR 8,00
Caravan/Camperbus (< 6m) EUR 8,00
Schaftwagen EUR 25,00
Extra's
Elekriciteit (6A) EUR 3,00
Groene Boekje* EUR 15,95

Groene Boekje

Den Ouden Dam is aangesloten bij stichting de Groene Koepel, dat zich inzet voor de duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen. Om op Den Ouden Dam te overnachten is lidmaatschap vereist.

Nog geen lid? Geen probleem! Bij ons kun je ter plekke lid worden. Voor EUR 15,95 krijg je het 'Groene Boekje', inclusief de ledenpas. Daarmee kun je een seizoen lang terecht bij alle aangesloten natuurkampeerterreinen.

Meer informatie

Aankomst

Den Ouden Dam is een minicamping. We zijn dan ook niet altijd aanwezig. Is er niemand bij aankomst? Kijk dan even op het krijtbord bij onze receptie: op rustige dagen mag u zelf een plekje uitzoeken. 's-Avonds kom ik graag langs om je in te schrijven en af te rekenen.

PLATTEGROND

*Bij uitzondering is het mogelijk om het kampeerterrein exclusief te huren. Neem in dat geval graag telefonisch contact met me op.

Geen langdurige standplekken

Den Ouden Dam biedt uitsluitend kampeerplaatsen aan voor kort verblijf (max. 21 dagen). Wil je langer dan een week bij ons verblijven? Dan kunnen we je vragen om na 7 dagen je tent te verplaatsen. Zo voorkomen we kale plekken in het gras.

Campers & Caravans

Campers en caravans dienen zich bij aankomst te melden. Bij zeer natte weersomstandigheden krijgen campers en caravans een plaats toegewezen. 

N.B. wij hebben geen ruimte voor voertuigen van 6 meter of langer. Ook is het niet mogelijk uw chemisch toilet bij ons te ledigen.

Auto

Auto's zijn niet toegestaan op het kampeerveld. Laden/lossen mag wel. Motoren mogen wel naast de tent worden geparkeerd.

Huisdieren

Honden zijn niet toegestaan op het terrein. Last- en rijdieren in overleg.

Elektriciteit

Een stroomaansluiting (6A) is beperkt beschikbaar op het terrein. Wil je verzekerd zijn van een aansluiting? Vermeld dit dan bij je reservering.

N.B. Voor het opaden van telefoons e.d. kun je gratis gebruik maken van de stroomvoorziening in ons sanitairgebouw!

Kampvuur

In overleg kun je bij ons genieten van een kampvuur(tje) op een van onze kampvuurplekken. Wij verkopen echter geen brandhout meer; je zult zelf schoon brandhout mee moeten nemen.

Bij de tent zijn ook vuurschalen en bijv. kleine kacheltjes toegestaan, zolang er niet op de grond wordt gestookt.

Schaftwagen

Op regenachtige dagen biedt onze bonte schaftwagen net dat beetje comfort waar de (fiets)vakantieganger mogelijk behoefte aan heeft. 

De wagen heeft twee bedden (en een hoogslaper voor evt. een kind).  Op koude avonden in het voor- of najaar kunt u gebruik maken van het houtkacheltje. De schaftwagen is van electriciteit voorzien, maar bevat geen eigen toilet-, kook- of watervoorziening. 

Tegen een meerprijs van EUR 5,00 kunt u beddengoed bij ons huren.

RESERVEREN