Welkom op natuurkampeerterrein 

Den Ouden Dam

In het hart van de Betuwe, aan de loop van de Oude Rijn,  ligt de momumentale T-boerderij 'Den Ouden Dam' (1832). Het erf en de aangrenzende kersengaard worden duurzaam beheerd, met veel aandacht voor biodiversiteit en traditionele landschapselementen.

Van maart tot november ben je van harte welkom om met ons te genieten van de rust en het groen. Zet je tent op in de kersengaard of op ons trekkersveld, en warm je op bij het kampvuur. Geen zin om je tent op te zetten? Onze eenvoudige schaftwagen is voorzien van twee bedden en een veranda. De voormalige paardenstal is voorzien van twee toiletten, een douche, een aanrechtblok en een koelkast. Mits voorradig, kun je ook producten van het erf kopen, zoals jam, honing, eieren, appelsap of walnotenolie.

Den Ouden Dam is als natuurkampeerterrein aangesloten bij de Groene Koepel. Onze gasten dienen daarom het 'Groene Boekje'  te hebben. Heb je het nog niet? Je kunt het bij ons kopen.

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam

Hoge Dijkseweg 19
4041 AW Kesteren

+31(0)638010559

contact@denoudendam.nl

RESERVEREN

Beschikbaarheid

Natuurkampeerterrein Den Ouden Dam is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober. Omdat het kampeerterrein soms exclusief verhuurd wordt, zijn wij op de volgende data gesloten:*

* Op de eerste dag van een reservering kunt u uitrijden tot 10.00. Op de laatste dag bent u vanaf 15.00 weer welkom.